tirsdag den 26. oktober 2010

Velkommen


Velkommen til min blog om Engelske Undulater. Her kan du læse lidt om vores hverdag, og se billeder af  fuglene. Det er både sjovt og spændende at få undulater til at yngle, men det betyder også, at jeg af og til må skille mig af med nogle af ungerne. Du kan se her på siderne, hvornår jeg har unger til salg.

Engelsk Undulat,Budgerigar,Wellensittich

En rigtig gæstebog har jeg ikke, men herunder kan du tilføje din kommentar til min blog. Har du kommentarer til de enkelte indlæg, så skriv venligst under disse. Jeg vil gerne gøre siderne så interessante som muligt, så derfor er din mening vigtig for mig. Ris eller ros, eller bare en hilsen - alt er velkomment.

Med Venlig Hilsen
Lisbeth

26 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din nye side Lisbeth. Dine unger er så smukke at det næsten gør ondt i øjnene at se på dem ;-) Knus

  SvarSlet
 2. Tak Kirsten, jeg håber på at flere vil følge dit gode eksembel med at skrive kommentarer, da man ikke på en blog har en gæstebog, men kan skrive indlæg, som du har gjort.

  SvarSlet
 3. Det er en god idé simpelthen at lave et link og kalde det gæstebog som du har gjort her :-)

  Det er dejligt at følge din side. Jeg kan se at du virkelig får arbejdet på den. Jeg besøger den hver dag, for der sker så meget spændende. Jeg nyder at læse om dine fugle og se alle de smukke billeder :-) Knus

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth !
  Meget flot side du har fået lavet :-) Og sikke nogle smukke undulater du har..Jeg vil da i ny og næ kigge ind på din side :-))
  Undu`hilsen Susanne

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.

  Tusind tak. Det er sørme rart at høre.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth.

  Jeg har været her inde en masse gang.. ;)
  Nu skal du dog lige have med, at det er en lækker og nem side at finde rundt på!!!

  Vh
  Jeanette K

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth,

  Kom lige forbi din flotte webside - hold da op her er sket meget siden jeg sidst var forbi :-)

  Håber ellers at alt står vel til hos dig :-)

  Kram Gitte

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth. Tak for din måde at være på. Jeg er super glad for den fugl, som jeg købte hos dig idag, den har gjort min først fugl rolig. De hygger sig godt sammen. Hvis du har mulighed for det, vil jeg godt have stamtræ på begge fugle. Du må jo sige hvis jeg skal betale for dem. Min e-mail adresse er: else59@live.dk

  Kram/knus fra Else i Kolding

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth.
  Jeg blev meget ked af at høre at du skal sælge alle dine skønne fugle. Jeg er sikker på at det har været en rigtig svær beslutning, og jeg håber du får det bedre med tiden.
  Isabel har det rigtig godt, og hun spiser forsigtigt af vores hænder. Hun vil rigtig gerne lege, men tør ikke helt endnu. Der går ikke lang tid før jeg går på jagt efter en ven til hende :)
  God bedring og alt held i fremtiden.
  Hilsen Anna og Isabel i Roskilde.

  SvarSlet
 10. Gør mig ondt at du måtte af med dine dejlige fugle, det må virkelig have været hårdt, jeg så jo hvor meget du elskede de fugle. Men jeg vil også sige tak til dig, for Kong Evald, han er virkelig noget for sig selv, han har nu fået en sød "lille" ven Prinsesse Gurli, og det går bare så godt. De får smilet frem på mig, selv på den mest triste dag :-) Jeg elsker at leve med dem :) Nu håber jeg du kan have det godt med din lille søde hundebasse :)Og nyde alle dine minder om alle dine smukke skønne fugle! Kærlig Hilsen Kong Evald`s mor ;) Som vil lave en side om Kong Eval & Prinsesse Gurli på min hjemmeside www.yndigeamanda.dk inden for de næste par mdr. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth.
  Det er en flot hjemmeside og rigtige flotte undulater, du har. :)
  Jeg har et eller andet læst på din hjemmeside(kan ikke finde det nu), at du har et par, der ligger på æg?
  Vi har lige købt en almindelig undulat, Perle. Vi har besluttet, at når Perle er blevet rigtig håndtam, så skal den have en ven.
  Mvh. Jette :)

  Ps. Det er mig, der ringede i søndags ang. Fister.

  SvarSlet
 12. michelle christensen17. december 2011 kl. 23.26

  hej Lisbeth.
  jeg har siddet og læst lidt om salg af dine undulater og der stod at du ikke ville sælge 1 undulat men 2 da du ikke ville have de skal være alene så man kan ikke kun købe en.?
  hilsen Michelle.
  Min Email Michellestrunge@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Hej Michelle.

  Man kan godt købe 1 undulat,men jeg anbefaler at købe 2,eller 1 af gangen, hvis man først vil tæmme den ene.

  Men hvis fuglen skal sidde alene hele livet hos ejeren, siger jeg fra.

  Måske har jeg formuleret mig uklart på bloggen, så tak for din henvendelse.

  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 14. michelle christensen18. december 2011 kl. 19.28

  hej Lisbeth.
  det vil sige hvis den skal være alene i et bur i vores stue alene så siger du fra?
  også hvis man har andre dyr?

  SvarSlet
 15. Hej Michelle.

  Undulater skal være sammen med artsfæller, altså mindst een anden undulat, helst flere, fordi de er flokdyr.
  Du kan læse meget mere om det på Undulatsiderne.dk, eller prøv at kigge på de hjemmesider jeg linker til.

  SvarSlet
 16. Hejsa, vi er et par som søger en ny undulat til vores to han-undulater. De vil meget gerne have en pige i huset og de siger hun skal være gul.
  Jeg kunne læse at du har fået en masse undulater fra din veninde og jeg ville høre om der måske var en gul hun, der helst ikke skal være engelsk? :)

  SvarSlet
 17. Hej Kristina.

  Undskyld mit sene svar.

  Har I fået en ny gul hun?

  SvarSlet
 18. Hej Lisbeth
  Jeg vil meget gerne have en undulat unge også en til lidt senere når den første er blevet tam. Jeg er i øjeblikket i gang med at finde ud af bur og hvordan man bedst passer sin undulat. Jeg vil meget gerne vide hvad forskellen på normale og engelske undulater er? Også vil jeg gerne vide hvor tit du har unger til salg?
  Hilsen Petrusjka

  SvarSlet
 19. Har set og læst at engelske undulater bare er større og mere rolige. Jeg er muligvis interesseret i en af dine nye undulat unger, vil gerne have en ung han undulat lige så snart jeg har et bur klar.
  Jeg forstår ikke helt hvad 1.0 betyder med hensyn til køn.

  SvarSlet
 20. Hej Elisabeth

  Jeg har jo besøgt dig, og fået tre meget smukke undulater med hjem.
  Hos dig har fuglene det super, og du er rigtig glad for dem kan man mærke.
  Jeg kan kun anbefale andre at handle undulater hos dig :) (ja altså hvis jeg ik har nogen til salg... hi hi)

  Kram Heidi

  SvarSlet
 21. Tusind tak Heidi.

  Jeg er heller ikke i tvivl om at fuglene har det godt hos dig, måske lige minus det der æblehalløj, smil.

  Prøv at lave et tråd på NUF og lad eksperterne tale.

  SvarSlet
 22. Hej nu har jeg besluttet mig for ham den himmelblå.......han er utrolig smuk.....og farven er bare perfekt.....og størrelsen er også skøn

  SvarSlet
 23. vil da lige høre hvordan det går med den smukke himmelblå dreng???? jeg håber han kommer sig....har kigget på en lille dame også som jeg er også er faldet for....skriver lige lidt senere når jeg har har fundet ud af hvem den lille dame er

  SvarSlet
 24. hej Lisbeth
  takker og bukker dybt for de 2 dejlige fugle jer købte hos dig .. vil lige fortælle den hvide han pipper lystigt og hopper på fingeren mens jeg lavede buret klar og min søn på 8 år faldt for ham og han sidder også og hygger med en hvid på fingeren
  mvh
  allan

  SvarSlet
 25. Hej Lisbeth.

  Vi er meget interesseret i en undulat unge,
  Vi har lille James som er en Australsk undulat og stadig er unge, vi ønsker den skal have en ven.
  Min søn og jeg er faldet pladask for de lidt større engelske undulater. Han ønsker sig meget en fin grøn undulat, så ville høre om du kunne ha tid at ringe til os. Tlf. 20729236
  Vh. Helena

  SvarSlet
 26. Hej Lisbeth
  Jeg elsker simpelthen din side, den er så flot, med skønne billeder af alle dine smukke fugle og masser af god information.
  Rigtig skøn at læse :)
  MVH
  Ki

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.