mandag den 21. marts 2011

Opdrætterprofil

Jeg sælger engelske undulater, både voksne og unger.

Ungerne er ikke tamme når de bliver solgt, men de bliver håndteret dagligt fra de kommer ud af ægget, så de bliver vænnet til menneskelig kontakt. Det er så op til den nye ejer at arbejde videre med fuglen, hvis man ønsker at den skal være tam. Jeg kan i den forbindelse anbefale dig at læse denne side: Undulattossen

Ungerne er som udgangspunkt klar til at flytte hjemmefra når de er 6 uger gamle.

Jeg anbefaler at du henter din unge så snart den er klar, da jeg ikke håndterer ungerne særlig meget efter de er 6 uger gamle. Jo længere tid du venter med at hente din unge, jo større arbejde kan der være med at få den tam.

Jeg sælger kun undulater til børn under 16 år, hvis de er i følge med en voksen.

Prisen kan varierer alt efter størrelse og varietet og ved køb af flere giver  jeg rabat.

Der medfølger pasningsvejledning, undulatfrø og lidt æggefoder.

Jeg er medlem af DUK og ringmærker med lukkede ringe derfra, udelukkende for at kunne holde styr på ungerne.

Jeg kan ikke garantere kønnet, da det kan være svært at vurdere når de er så små, men jeg kan give et kvalificeret bud og jeg bytter gerne ved et evt. fejlkøb indtil 14 dg. efter køb.

Undulater er flokdyr og trives bedst i selskab med artsfæller. Jeg sælger derfor ikke unger til hjem, hvor det på forhånd er bestemt, at de skal være alene.

Det er vigtigt for mig at mine unger får det godt, så jeg forbeholder mig retten til at sige nej til en evt. køber.


Priser på mine engelske undulatunger år 2013
250 - 300,- 400- 500 pr. stk.
- pris afhænger af størrelse, varietet og farve, samt hvor meget ungen er håndteret.