mandag den 15. juli 2013

God og dårlig oplevelse

Min nyeste fugl Per måtte til fugledyrlægen Birgit i Kolding.

Han var i redekasse med Tanja, de havde 4 æg, men på det sidste var han i madskålen hele tiden eller på gulvet for at finde frø, kun enkelte gange inde i kassen hos Tanja,så jeg tog ham ud og opdagede så at brystbenet var helt skarpt, og æggene var ubefrugtede (selvfølgelig)

Birgit mente, at han måske havde svamp øverst i kroen, men efter en nærmere undersøgelse troede hun ikke, han ville overleve, han var meget tynd. Fjerdragten var fin og alle fjer i orden. Jeg spurgte om han havde ondt, men det mente hun ikke.
Vi blev enige om at han skulle have 0.1 ml. ZooLac i næbbet 2 gange daglig og at jeg skulle lade ham blive hos de andre i den store voliere.

Jeg havde taget Anne med for hun har hostet lidt i en uges tid, men ikke de seneste dage. Her blev vi enige om at skifte underlaget ud med avispapir, der var træflis før.

Vi var inde en hel time, hun var meget omhyggelig. Pris 736 kr og så havde hun ikke taget betaling for Anne. Dyrt, men nødvendigt.

Hjemme i udestuen havde jeg stillet den store voliere i døren for at kattene ikke kunne komme ind, det var lige i middagsheden vi var afsted. Den dækker næsten hele døren, så vel hjemme ville jeg tage Per ud af det transportburet, men Anne smuttede med ud og fløj så ud af den lille sprække til haven og satte sig på nettet til udevolieren!!!
Jeg fik Per ind på plads og fik flyttet volieren og sørme om hun ikke fløj ind i udestuen igen, hun havde jo 2 halvstore unger i redekassen.

Jeg fik hende ind i buret, satte mig ned og nu rystede jeg over det hele.

Frygtelig dag og bare nu Per klarer sig, jeg har ikke store forventninger til det.

Nu er der gået 2 dage og Per klarer sig endnu.
I den store voliere sidder hans makker, men også hendes tidligere kæreste,Svend DD og så havde Per sørme kræfter til at forsøge at jage ham væk, men kæresten ville have sin gamle ven, så nu har jeg flyttet ham ud i udevolieren, så nu finder hun sig i Per igen, kvinder altså!

Guri og Per

Svend DD, hendes tidligere makker

1 kommentar:

  1. Per har fået det bedre, han har også taget 2 g. på.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.