fredag den 26. november 2010

Liva

Da jeg i december 2008 flyttede til et lille rækkehus i Skærbæk ved Fredericia, hvor der aldrig havde været røget, besluttede jeg at nu skulle det endelig være slut med 40 smøger om dagen.

Udstyret med en Nicorette inhalator og et løfte til mig selv om en lille hund efter jul gik jeg i gang med at kigge på nettet og faldt her pladask for racen Japansk Spids. Den havde den rette størrelse, ca. 6 kg som udvokset og den krævede ikke så meget motion (troede jeg), da jeg nu heller ikke ikke var så mobil mere.

Jeg fandt en kennel på Fyn, som havde en tæve på 11 uger. Hunden havde et misdannet øje, så hun kunne ikke bruges til udstilling og heller ikke som avlshund. Kennelejeren ville meget gerne komme herover med hende, da jeg ikke selv har kørekort. Ja, så var jeg jo solgt.
I udestuen hos fuglene
 I haven

Ventetid

Den første nat sagde hun ikke en lyd og renlig blev hun også hurtigt, men som hun vokser til, viser det sig at hun kræver en del mere motion end jeg havde læst mig til, men hun elsker at løbe efter sin tennisbold og lige i nærheden af huset er der en stor bakke, hvor hun kunne løbe op og ned mange gange efter sin elskede bold.

Bakken ned mod Skærbækværket

Lidt længere væk ligger Skærbæks officielle badestrand og på den dertil hørende fiskerestaurant bor Ludvig, en dejlig lille hanhund (kastreret) som hun hurtigt blev venner med. Også ejeren af stedet faldt for Liva, så der blev disket op med ørredstykker og andre fine ting fra køkkendøren.

Ved stranden

Ved stranden

Ved stranden

Som de fleste hunde elsker Liva snevejr, og det var der jo masser af sidste vinter.

Her er hun smuttet ud af den lille indhegning foran huset.
Her i  haven til den anden side

En anden god ven er Lilleper, men han er ikke kastreret, så det var lige ved at gå galt, da han kom på uventet besøg, da Liva var i løbetid.
Jeg havde undulatveninder på besøg, og naboens store sorte Berner-Sennenhund var på vej ind over hegnet.  I forvirringen øjnede Lilleper en chance til at gøre noget ved det, men gudskelov skete der ingenting. Kun en dyrlægeregning på 600 kr. for en blodprøve, der heldigvis var negativ.

Lilleper er en såkaldt bomuldshund

Lilleper er så sød
Endnu en god ven er Rollo længere oppe ad vejen.

En stor hvid schæfer

Vil du lege med mig?

Nå, men jeg skal også til at videre!

Sammen med barnebarnet Nicklas var vi en tur i Madsby Legepark, det er et dejligt sted for både små og store og så koster det ikke ret meget.

Tudsesøen

Her venter vi på en bil
Her er flere billeder af Liva

I haven

På fuglekig

Tager en lille lur

Bossen hakkede hende i tuden sekunder efter

Jeg vil gerne stille op til fotografering

Flotte bisser

Vinter ved stranden


Her vil jeg stoppe min lille billedserie om Liva, der kommer nok mere en anden gang.
2 kommentarer:

  1. Smukke Liva <3 Skulle jeg nogen sinde have en lille hund, så skulle det være en som lignede Liva. Hun er simpelthen vidunderlig.. Intet mindre :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har fundet en lækker bomuldshund til salg på denne side, ville gerne have sådan en, men synes bare de er lidt dyre. Men sådan er det jo, jeg må bare spare op, så jeg kan få mig en bomuldshund.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.